söndag 18 maj 2008

Demodagar

Demodagarna löser av varandra. Nu, 17-18 maj har det varit KajakEvent´s mässa i Malmö. Tyvärr blev det lite klent med besökare. Vädret var dock hyggligt och lite blev sålt. Christer och Leif från Skånekajak höll i Tahe´s produkter tillsammans med mig.
Som vanligt blev det stora leenden för de som provade våra kajaker och upptäckte att det faktiskt är riktigt bra grejor. Framförallt brukar plastpaddlare bli synnerligen överraskade när de upptäcker fördelarna med glasfiber. Dessvärre brukar det visa sig att de redan spontanhandlat något rotationsgjutet.

En intressant företeelse som jag noterat är att många provar en kajak eller ett märke. Oavsett vilket, så verkar det som man ofta redan bestämt sig och vill bara bekräfta för sig själv att man blir nöjd. Inte att man passar på att prova en mängd olika när man har chansen. Kul också att många kunder känner väl till våra produkter och refererar till tester, artiklar och hemsidor.

Vi får hoppas på fler besökare nästa år. De få som kom i år hade kommit långväga ifrån. Karlshamn, Tranås och Karlkrona var några av platserna som var representerade. Kul, men det visar också på ett behov av mer kajaktestardagar i södra Sverige.
Hade hoppats på gastronomisk njutning från Trelleborg´s fina inrättning Chicky Chicken, men ingen i familjen var intresserad av att behaga mig på det området. Vilka typer. Chicky Chicken har samma typ av kykling som KFC (Kentucky....) Nästa besök i Skåne kanske.....






Inga kommentarer: