fredag 17 april 2009

Blogga....jag??

Knepigt att ha flera funktioner. Förutom ett heltidsjobb i en helt annan bransch, så skall man marknadsföra kajaker, vara webredaktör, annonsskapare i Photoshop samt diverse logistik m.m. Kul i varje fall att sitta vid datorn med Dreamweaver, Excel, Explorer, Bokföring, Photoshop och ett antal andra fönster öppna samtidigt och fara mellan dessa och vara skapande, kundtjänst, sakkunnig, fotograf och samtidigt underhålla alla våra drygt trettio återföräljare med ny information och service. Det gör ju inte så mycket att ha 14-16 timmar arbete per dygn när det är förbaskat kul. Detta beror ju mest på att man jobbar med härliga människor och gör saker som verkligen är roligt. Skapande och egen kontroll.

Nu har man varit sjuk i en dryg vecka samtidigt som en hel massa deadlines för annonser och annat kommit farandes i ett. Puh, febern har lagt sig och hostan är inte så farlig och jag tror jag har hunnit med allt.

Dottern tjatar om att hon skall ha en Connemara. Sonen lever bara för sitt pluggande och sambon juter av att se sedan hon laseropererat ögonen. Hunden har fått nytt fästinghalsband o.s.v.

Inga kommentarer: